Kaszálás

Cégünk fő tevékenysége a kaszálás , illetve zöldterületek karbantartása. Nem okoz gondot számunkra az angol pázsit gondozása illetve több éve elhanyagolt bozótos területek rendbetétele sem, ez köszönhető a több éves tapasztalatunknak és gépparkunk széles választékénak.

Favágás gallyazás

A fakivágás, gallyazás, veszélyes fák kivágása rendkívül veszélyes feladat. Tapasztalt szakembergárdánkkal nemcsak megoldjuk az ilyen nemű problémáit, de ezt szakszerűen és gazdaságosan tesszük. A munkát helyszíni felméréssel kezdjük, amelyet ingyenesen végzünk.

Építőipari illetve kőműves munkák

Foglalkozunk építőipari, illetve kőműves munkákkal is, amely magába foglalja a térburkolást, kerítés építést, kisebb kőműves munkákat, épület bontást és téglacsíkok felrakását.

Gépforgalmazás

Scag “0“ fordulósugarú fűnyíróval a felhasználó a géppel együtt csúcs minőséget vásárol. A gyártósor Mayvillben (Wisconsin USA) található, ahol nem csak összeszerelik a gépeket, de az egyes komponenseket fejlesztik és gyártják is. Kisebb tagolt, illetve nagyobb egybefüggő területeken is jelentős teljesítményt lehet elérni a Scag “0“ fordulósugarú fűnyíróval. Forduljon hozzánk bizalommal és szívesen bemutatjuk az Ön saját területén, ahol meggyőződhet a gépek csúcs minőségéről.

Kaszák „0” fordulási sugárral

A Scag kaszával a minőséget is megvásárolja a tulajdonosa, amely ma már nélkülözhetetlen. A minőségre a cég nagy hangsúlyt fektet, ezáltal a kvalitás csakis az első helyen állhat. Az Scag előnyei a robusztus méretezésű kivitel, a minőségi anyagok és alkatrészek felhasználása, a kiváló minőségű kivitelezés és a saját gyártás egy modern üzemben, Mayville-ben (Wisconsin (USA)), ahol a CAT és a NASA alkatrészeit is gyártják.

Traktoros kaszák

Ha komolyan gondolja füves területének karbantartását, szüksége lesz egy traktoros fűnyíróra. Segítsége lesz a kertben, de a ház körül is, vagy olyan területeken ahol a kaszálás hosszadalmas és megterhelő.

Gyökér illetve tuskómarás

Kivágott fák gyökereit gazdaságosan és hatékonyan tudjuk eltüntetni a LASKI F460/27 tuskómaró gépünkkel.

Kertépítés

Amennyiben a saját kertjében  szeretne grillezni , családja körében születésnapi partit tartani, játszani a gyerekekkel vagy egy közeli személlyel kávézni mind ezt lehetővé tesszük és egy zöld oázist alakítunk ki az otthonában, lakó közösségében. Szem előtt tartva az Ön igényeit.

Sportpályák építése és felújítása

Egy csapat sikerének kulcsa a minőségi élőfüves pálya. Biztosítani tudjuk az Önök számára a felülvetést, fű levegőztetését, öntöző berendezés tervezését – építését, műtrágyázást , a teljeskörű felújítást, illetve új sportpálya építését.

Öntöző berendezések

Zöld felületet, kertet, füvet megfelelő állapotban tartani az egész év folyamán lehetetlen öntözés nélkül. Lehet az egy közpark, sport pálya vagy egy tagolt kis kert, úgy tervezzük és építjük meg az automata öntözést, hogy minden növény jól érezze magát. Rain Bird öntöző rendszert szinte az egész év folyamán lehet építeni.